Jdi na obsah Jdi na menu

Den 6. - čtvrtek 14.7.2016

14. 7. 2016

Opět zdravíme,

tábor už se nám pomalu chýlí ke konci a my stále nezahálíme a snažíme se vyplnit všechny chvíle. Ráno jsme nechaly holky pospat o něco déle a rozcvičku si odbyly těsně před snídaní. Po snídani holky nacvičovaly pódiové skladby a vyrobily si ozdobné zrcadlo s Áďou Pojezdnou. (můžete vidět ve fotogalerii)

K obědu jsme měly vynikající rizoto. Po poledni jsme musely kvůli počasí změnit program - odjely jsme autobusem do tělocvičny v NMnM.Zde jsme opakovaly sestavy, zahrály si vybíjenou na kapitány a taky za námi přijela Míša Hradilová nám předcvičovat. 

U večeře jsme si pochutnaly na buchtičkách s krémem. Poté jsme si zasoutěžily v luštění sudoku a zopakovaly sestavy a našly si takovou svoji hymnu tábora. Také jsme vyrazily ven zkusit si zahrát přehazovanou, která se také započítá do celotáborové soutěže týmů.

Teď už holky mají druhou večeři a chystají se pod sprchu. 

Vzkazy pro rodiče:

Od Ninušky Mahlové:

Ahoj tati a mami, máte se dobře? My jo. Už se těším, až budeme ukazovat pódiovku. Pozdravuje vás i Anetka. Tak ahoj v sobotu!

Od Ivanky: 

Ahoj mami, tati a Románku. Moc se těším, až přijedete. Pozdravujte ode mě i v NMnM. S pozdravem Ivča

Od Niny Šinclové:

Ahoj mami a tati, přijeďte přesně v půl 10 prasím. Moc se na vás těším, uvidíme se v sobotu a ahoj.

Od Káti:

Ahoj rodino, jak se máte? Já se mám dobře. Přijel už brácha z výletu? A jak se má můj milovaný pejsek? V kolik přijedete v sobotu ráno? Vaše Káťa

Od Adélky Hudcové:

Ahoj rodino, už se na vás moc těším. Je to tady moc dobrý. Hrajeme hry a ringo. Dneska jsme dělaly sudoku a posílám vám velikánskou pusu.

Od Lůci Kadlecové:

Ahoj všichni, děkuju za pozdravy. Babi dneska jsme se nestihly, protože bylo škaredé počasí. Mami, ty jsi mi neřekla, že bude Tresenská lávka?! Uvidíme se v sobotu, už se na tebe těším!

Od Maty:

Ahoj mami, už se mi po tobě moc nestýská. A jídla jsou dobrý. Dneska jsme byly cvičit v NMnM. Tak čau

Od Alči:

Ahoj rodino, už se těším domů. Počítám dny. Dneska jsem se vysprchovala, abych dojela domů vysprchovaná. Tak ahoj

 

Náhledy fotografií ze složky Den 6. - čtvrtek 14.7.2016