Jdi na obsah Jdi na menu

Den 7. - pátek 15.7.2016

15. 7. 2016

Zdravíme po uplynulém posledním táborovém dnu.

Začali jsme rozcvičkou uvnitř budovy. I přes velmi chladné počasí jsme dopoledne vyrazily ven a zahájily generální zkoušku na zítřejší vystoupení Poté si holky zahrály přehazovanou do celotáborové soutěže týmů. Také jsme stihly soutěž ve běhu, která taktéž přispěje k výsledku celotáborové hry.

Po obědě (sekaná s bramborovým salátem, opět bez chybičky) jsme se začaly připravovat na Masster class - účesy, outfity,... poté jsme dohrály turnaj v přehazované, který končil velice napínavě a do poslední chvíle byly výkony týmů nerozhodné. Potom už se rozběhly přípravy na Masster class naplno a a soutěž začala. Holky ze sebe vydaly to nejlepší a výsledky se dozvíte zítra. :)

K večeři jsme si pochutnaly na zapékaných těstovinách a vychutnaly si zaslouženou chvilku odpočinku. Teď už se holky ale opět chystají ven cvičit, aby stihly dopilovat všechny chybičky a vystoupení se vám líbilo.

Jinak ohledně vystoupení, všechny Vás srdečně zveme zítra do Olešné na půl 10. Celé se to bude odehrávat na výletišti v srdci Olešné. 

Dále Vám rodičům musíme oznámit, jak jsme nakládaly se zálohou 100 Kč.

  • výlet do Bystřice nad Pernštejnem (koupaliště, autobus tam i zpět) cca 50 Kč
  • výlet do NMnM do tělocvičny cca 20 Kč
  • zbytek, cca 30 Kč, jsme využily k nákupu cen za Masster class a na dáreček pro každou z holek

To je prozatím vše. Těšíme se na Vás zítra!